Kuinka poistaa PayPal maksu käytöstä myöhemmin?


Kuten ehkä jo tiedät, me kaikki elämme nykyään planeetalla, jolla jokainen yksilö on merkittävästi riippuvainen tekniikasta ja internetistä. Nämä kaksi elementtiä ovat eräitä ihmiskunnan parhaista luomuksista, koska ne tarjoavat meille pitkän luettelon palveluista. Niiden tarjoamien etujen saamiseksi sinun on kuitenkin investoitava asianmukaisiin sovelluksiin ja ver kkosivustoihin.

Yksi ensimmäisistä ohjelmista, joita voit käyttää, on PayPal. Se on eräänlainen rahajärjestelmä, jota voit käyttää maksujen suorittamiseen ja varojen vastaanottamiseen mukavasti kotona tai toimistossa. Tämän seurauksena sinun tulee yrittää parhaasi saadaksesi lisätietoja siitä, kuinka tämä ohjelmisto voi parantaa käytt ömuk avuuttasi PayPal tuen itiimin avulla mahdoll isimman pian.


Kun olet oppinut käyttämään työkaluja, voit huolehtia rahoistasi haluamallasi tavalla. Tällä sovelluksella on myös erittäin luotettava käyttöliittymä, jossa voit navigoida tehokkaasti.


Käytkö läpi haastavaa ajanjaksoa yrittäessäsi ymmärtää, kuinka voit asentaa ja rekisteröityä suositulle rahajärjestelmä lle, kuten PayPalille, tietokoneellesi, kannettavalle tietokoneellesi tai älypuh elimellesi, koska tämä on ensimmäinen kertasi? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ole varma mitä tehdä tai mistä aloittaa.


Se ei kuitenkaan tarkoita, että sinun pitäisi luovuttaa. Tällaisina aikoina voit keskustella PayPal teknisen tuen tiimin kanssa ja saada vinkkejä, ehdotuksia ja ratkaisuja. Voit ottaa heihin yhteyttä milloin tahansa, koska he ovat saatavilla koko päivän.


Muutakin vaihetta voit käyttää PayPal maksun poistamiseen myöhemmin käytöstä. He ovat:

  • Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata PayPal sovellus valitsemassasi laitteessa
  • Valitse avautuvalta kotisivulta heti Kauppa välilehti
  • Siirry Maksu Yhdyskäytävät ikkunaan seuraavalta edessäsi avautuvalta sivulta
  • Löydät Maksu myöhemmin vaihtoehdon seuraavasta ikkunasta, avaa se
  • Sammuta se ja tallenna muutokset

Voit soittaa Paypal Asiakaspalvelun Suomi numero, jos et ymmärrä jotakin yllä olevista ohjeista.


Aiheeseen liittyvä blogi


Kuinka sulkea valuutta PayPal ?






Popular posts from this blog

Kuinka ottaa PayPal automaattiset maksut käyttöön?

Kuinka ottaa PayPal automaattinen kirjautuminen käyttöön?