Kuinka ota käyttöön PayPal raja ?

                               

Jos olet joku, joka luottaa teknologiaan ja Internet laajalti, tiedät jo, että ohjelmistot ja sovellukset ovat tärkeimmät tarvitsemasi alustat. Teknologisen kehityksen avulla on nykyään saatavilla monenlaisia sovelluksia, mutta tärkein, johon sinun on investoitava, on PayPalin kaltainen maksu tapahtuma järjestelmä.

Se on eräänlainen ohjelmisto, jota voit käyttää rahan lähettämiseen ja vasta anottamiseen parhaalla mahdollisella tavalla. Ei vain sitä, vaan voit myös käyttää tätä sovellusta hallitaksesi talouttasi haluamallasi tavalla. Yksi tärkeimmistä syistä, miksi sinun pitäisi valita tämä sovellus, on se, että sillä on erittäin hel ppo käyttöine käyttöliittymä, jota voit mukauttaa vastaavasti.


Lisäksi työkalut ovat myös vaihdettavissa, jolloin saat parhaan hyödyn vastaavasti. Tästä syystä sinun tulee muistaa tietää siitä enemmän PayPal tuki tiimi avulla.


Onko tämä ensimmäinen kerta, kun olet yrittänyt selvittää, kuinka ladata ja määrittää luotettava maksujärjestelmä, kuten PayPal älypuhelimeesi, kannettavaan tietokoneeseen tai tietokoneeseen, jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ole varma mitä tehdä tai miten alkaa. Onko se kuitenkin tarpeeksi hyvä syy luovuttaa? Ei.


Tämä johtuu siitä, että PayPal tekninen tuki tiimi voi opastaa sinua tarpeidesi mukaan. Voit soittaa, lähettää tekstiviestin, lähettää sähköpostia tai keskustella live-chatissa heidän kanssaan aina kun sinulla on aikaa, koska he ovat käytettävissä koko päivän.


Tämän lisäksi voit ottaa PayPal Limitin käyttöön muutaman vaiheen avulla. Katsotaanpa niitä nyt:

  • Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata PayPal sovellus älypuhelimellasi tai kannettavalla tietokoneellasi
  • Kun pääikkuna avautuu, napauta kohtaa maasi Activity-välilehteä
  • Vaihtoehto Luettelo avautuu näytölle, valitse Tiedot-ruutu
  • Siirry Näytä maksusopimus ikkunaan seuraavalta edessäsi avautuvalta sivulta
  • Avaa Muokkaa laskutusrajaa ruutu, syötä summa ja napauta sitten Tallenna

Soita PayPal tuki Suomi numeroon, jos et suorita mitään yllä olevista vaiheista.


Aiheeseen liittyvä blogi


Kuinka ottaa PayPal automaattinen lisäys käyttöön?


Popular posts from this blog

Kuinka poistaa PayPal maksu käytöstä myöhemmin?

Kuinka ottaa PayPal automaattiset maksut käyttöön?

Kuinka ottaa PayPal automaattinen kirjautuminen käyttöön?